Wij zijn verhuisd van 10 naar 16!

Kluijt Letselschade – uw hulp in nood bij personenschade

Van 10 naar 16

Sinds juni 2018 zitten ze al aan de Goorsestraat 10 in Hengevelde, maar Otto Kluijt is al sinds 1994 letselschade expert. Zijn expertise en ervaring maken van hem een doorgewinterde vakspecialist. Kluijt Letselschade zal in alle gevallen het maximale voor de klant proberen te bereiken. Otto Kluijt is de register expert, voornamelijk buiten kantoor op klantbezoek. Chantal Pot is letselschadebehandelaar en samen met collega Irma Winkel, die de financiële administratie voor haar rekening neemt, bestieren zij de binnendienst van Kluijt Letselschade. Er is wel een verandering op komst: Vanaf 1 februari schuiven ze twee panden op, namelijk naar de Goorsestraat 16, in het pand van Semmekrot. “Zien we je daar?”

Uitgelicht 1: Een arbeidsongeval? Houd het zakelijk, maak het niet persoonlijk

Werknemers die betrokken raken bij een arbeidsongeval doen er goed aan een letselschade expert in te schakelen. Otto licht toe: “Als jij een ongeluk krijgt op of tijdens je werk en je belandt in het ziekenhuis, komt er iemand van de arbeidsinspectie. Deze maakt een rapport van het gebeurde en naar aanleiding daarvan stellen wij de werkgever aansprakelijk. Dat geeft soms wrijving en kan een verstoorde arbeidsrelatie veroorzaken. Dit is echter niet nodig, want de werknemer heeft recht op volledig herstel -financieel en fysiek- en de werkgever is ervoor verzekerd.” Los van het feit dat de werkgever ervoor verzekerd is, is hij ook verplicht een goede werkgever te zijn, vastgelegd in artikel 7:611 van het Burgerlijk Wetboek: ‘De werkgever en de medewerker zijn verplicht zich als een goed werkgever en een goede medewerker te gedragen.’ Daar valt ook onder dat de werkgever de werknemer goed verzekert tegen onder andere bedrijfsongevallen. Laat de werkgever dit na, dan dient hij in beginsel de dientengevolge, niet door de verzekering gedekte schade van de werknemer te dragen. “Een mens kan nou eenmaal niet alles weten. In zo’n geval doe je er goed aan een letselschadespecialist in te schakelen. Wij zorgen voor een correcte bemiddeling en afhandeling zonder dat daarbij schermutselingen ontstaan. Daar hoort ook bij dat je te zijner tijd gewoon weer op een prettige manier terugkeert op het werk, mits je fysieke toestand dat toelaat uiteraard”, aldus Otto Kluijt.

Uitgelicht 2: Een schadeverzekering voor in- en opzittenden (SVI)

Een schadeverzekering voor in- en opzittenden dekt de schade van de bestuurder en de passagiers als gevolg van een ongeval. Een belangrijk verschil met de ongevallen inzittenden verzekering (OIV) is dat de SVI de daadwerkelijke schade vergoedt. De SVI vergoedt de schade die inzittenden van een auto lijden door een ongeval. Ook de bestuurder is verzekerd. Voorbeeld: bij een eenzijdig ongeval ben je zelf schuldig aan het ongeval. Heb je een SVI afgesloten, dan kun je alsnog letselschade claimen bij deze verzekering. De SVI verzekering is een goede aanvulling op je autoverzekering. Maar let op! Dekking is op basis van polisvoorwaarden. Uiteraard wil de verzekeringsmaatschappij de vergoeding zo laag mogelijk houden en zal je wijzen op de kleine lettertjes in de polis. De meesten van ons hebben die nog nooit doorgelezen. Mogelijk heb je hulp nodig om alle juridische termen goed te kunnen begrijpen. Daarvoor schakel je het beste een letselschadespecialist in die gespecialiseerd is in auto-ongelukken en SVI: Otto Kluijt bijvoorbeeld.

Grote impact

Krijg jij als zelfstandig ondernemer een ongeval waar jij schuldig aan en aansprakelijk voor bent en je hebt een SVI verzekering? Dan heb je, als je schade lijdt door dat ongeval, recht op vergoeding van jouw schade. Dit kan zijn voor het verlies arbeidsvermogen (je inkomen), maar ook voor medische kosten, reiskosten, huishoudelijke hulp en zelfwerkzaamheid (klussen in en om je woning). Ook bestaat er een vergoeding voor lichamelijke pijn, verdriet en verminderde levenslust; de smartengeldvergoeding. Bij blijvende klachten en beperkingen zal er tevens toekomstschade vergoed worden. De keuze voor wel of niet verzekeren kan een heel grote impact hebben op je verdere leven.

Meer informatie en vacature

Bij Kluijt Letselschade kunnen ze je wegwijs maken in letselschade, zodat je altijd goed beslagen ten ijs komt. Dreigt een casus een rechtszaak te worden, dan heeft Kluijt een eigen onafhankelijke huisadvocaat die hen adviseert en bijstaat. Ben je benieuwd of Kluijt Letselschade iets voor je kan betekenen? Bel dan 085-4845800 en maak een afspraak. Het eerste gesprek/bezoek is altijd gratis ongeacht waar je woont in Nederland.

Ben je benieuwd of jij iets kan betekenen voor Kluijt Letselschade? Ga dan snel naar de website en bekijk de vacature Letselschadebehandelaar met doorgroeimogelijkheid tot NIVRE-register expert onder het kopje ‘over ons’.

Goorsestraat 16 in Hengevelde, info@kluijt.com. Kluijt Letselschade draagt het keurmerk NIVRE (Nederlands Instituut Van Register Experts) Bronvermelding: Hofweekblad