Kluijt Letselschade Artikel in Hofweekblad november 2021

Kluijt Letselschade – uw hulp in nood bij personenschade

Hengevelde – Een leek zal niet meteen vraagtekens zetten bij de woorden letsel- of personenschade, maar waarschijnlijk wel bij de diepere betekenis ervan. Een interview met eigenaar Otto Kluijt en collega Chantal Pot doet je bijna duizelen als je hoort wat er bij letselschade komt kijken. En wanneer en voor welke zaken stap je eigenlijk binnen bij een letselschadebedrijf? Otto Kluijt voegt er bijna laconiek aan toe: “Wij vergelijken alleen de situatie zonder en met ongeval hoor.” Dat is echter geenszins zo beknopt als het klinkt.  

Kluijt Letselschade draagt het keurmerk NIVRE (Nederlands Instituut Van Register Experts). Otto Kluijt is zo’n register expert en hij is voornamelijk buiten kantoor op klantbezoek. Chantal is letselschadebehandelaar en samen met collega Irma, die de financiële administratie voor haar rekening neemt, bestieren zij de binnendienst.

Buiten je schuld betrokken raken bij een verkeers- of arbeidsongeval

Gevoel; Nederlanders voelen zich steeds veiliger in het verkeer. Ratio; Het aantal gewonden in het verkeer stijgt al jaren. In 2020 lieten 610 verkeersdeelnemers het leven, becijferde het CBS. Dat zijn er weliswaar minder dan een jaar eerder, maar dat komt vooral doordat er door de lockdown fors minder verkeer was. Mensen die buiten hun schuld betrokken raken bij een verkeers-, sport- of arbeidsongeval of gewond raken door een dier kunnen altijd een letselschade expert inschakelen.

Otto licht toe: “Een ongeval komt altijd onverwacht en het verstoort vaak meer dan alleen je weekplanning. Een langere verstoring van balans tussen werk en privé heeft forse impact. Als iemand jou schade berokkent, mag je die persoon  daarop aanspreken. Mooi, maar hoe dan? Zorgen over gezondheid, zorgen over financiën. Hierover bestaat veel onwetendheid. Hoe aardig een verzekeraar telefonisch ook kan zijn, blijf alert! De verzekeraar behartigt zijn eigen belangen, niet jouw belangen. Dus als je zelf door ongevalgerelateerde klachten er niet meer toe in staat bent, denk ik graag met je mee en adviseer ik je over aansprakelijkheid en omvang van schade. Kosteloos!”

Sinds juli 2021 zitten ze al aan de Goorsestraat 10 in Hengevelde, maar Otto Kluijt is al sinds 1994 letselschade expert en kent onderhand wel de te bewandelen paden. Zijn expertise en ervaring maken van hem een doorgewinterde vakspecialist en Kluijt Letselschade zal in alle gevallen het maximale voor de klant proberen te bereiken, om de persoonlijke schade op de korte en langere termijn tot een minimum te beperken.  Weten hoe het werkt, of ben je benieuwd of Kluijt Letselschade iets voor je kan betekenen? Bel dan 085-4845802 en maak een afspraak. Het eerste gesprek/bezoek is altijd gratis ongeacht waar je woont in Nederland. Kluijt Letselschade, Goorsestraat 10 in Hengevelde, info@kluijt.com. Bronvermelding: Hofweekblad